ÖE Terminal Aktiebolag

Skåne län

Information

ÖE Terminal Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där ÖE Terminal Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. ÖE Terminal Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket ÖE Terminal Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. ÖE Terminal Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till ÖE Terminal Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bariumg. 6, 213 64, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-224074.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är ÖE Terminal Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

ÖE Terminal Aktiebolag har idag 556148-9641 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berg, Lennart Jerry -Berg, Tomas Arne är den som för stunden ansvarar för ÖE Terminal Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, lager- och magasineringsverksamhet, handel med och uthyrning av packmaterial ävensom ikda därmed förenlig verksamhet.

I ÖE Terminal Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berg, Lennart Jerry som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berg, Tomas Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Kerstin Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Berg, Solbritt Monica som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lövgren, Mats Carl Tage som är född 1954 och har titeln Revisor, Horwath Sydrevisioner Malmö AB som är född och har titeln Revisor.