Egmont Editions AB

Skåne län

Information

Egmont Editions AB är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Egmont Editions AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Egmont Editions AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-05-17.

Egmont Editions AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1971-06-10. Men sedan 2007-05-17 så har Egmont Editions AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 44, 111 35, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Egmont Editions AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-6939400.

Malmö arbetar för att företag som Egmont Editions AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Egmont Editions AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att driva annonsförsäljnings- och annan försäljning inom leksaks- och medieindustrin samt därmed förenad verksamhet.

Firmatecknare för Egmont Editions AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Egmont Editions AB och det är följande personer, Andrén, Sigvard Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tveten, Anita Renée som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lundh, Mats Ingemar som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Egmont Editions AB är 556147-7992.