Vägverkarna i Malmö AB

Skåne län

Information

556147-7109 är organisationsnummer för verksamheten Vägverkarna i Malmö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vägverkarna i Malmö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Vägverkarna i Malmö AB finns i.

Vägverkarna i Malmö AB har varit registrerat sedan 1971-06-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vägverkarna i Malmö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Vägverkarna i Malmö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vägverkarna i Malmö AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Vägverkarna i Malmö AB så kan ni göra det på telefon genom 040-160165 eller genom brev på följande adress:
Strandmarksv. 5, 218 36, Bunkeflostrand

Bolaget skall bedriva vägtransport av gods samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vägverkarna i Malmö AB och det är Rosander, Pierre Lennart som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Sture Björn Ove som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Eva Susanne som är född 1963 och har titeln Suppleant, Linde Rosander, Ingrid Anita som är född 1957 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor