H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall idka handel med byggnadsmaterial, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1971-06-08 så skapades H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556147-6937 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-434246 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom H & R Johnsson Ltd i Malmö Aktiebolag är Wahlgren, Klas Gunnar Sigvard som är född 1941 och har titeln VD, Wahlgren, Klas Gunnar Sigvard som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Höijenstam, Ann-Sofi Frideborg som är född 1952 och har titeln Suppleant, Cressy, Mikael som är född 1952 och har titeln Revisor, Adler, Morris som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, A & C Revisionsbyrå AB som är född och har titeln RevisorAdler's Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .