Mabic International AB

Skåne län

Information

Mabic International AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Mabic International AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mabic International AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Mabic International AB har haft sedan 1994-01-01. Mabic International AB har funnits sedan och 2005-08-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mabic International AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6664501.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mabic International AB Privat, ej börsnoterat.

Mabic International AB har idag 556145-3142 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Mabic International AB

Bolaget skall idka handel samt export och import av verktyg, maskiner och stålprodukter samt plastprodukter inom gas även- som konsultation inom området och därmed förenlig verksamhet.

I Mabic International AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Makowski, Anthony som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Makowski, Barbara som är född 1956 och har titeln Suppleant, Sandberg, Erik Arne Peter som är född 1961 och har titeln Revisor, Vätterstadens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .