Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson

Skåne län

Information

Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1970-12-02. Men sedan 1972-01-01 så har Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Holmbog. 6 D, 212 32, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-499621.

Malmö arbetar för att företag som Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva byggnads- och reparationsverksamhet, uppfödning, försäljning och tävlingsverksamhet inom travbranschen, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Eva Christina -Nilsson, Kjell Alfons -Nilsson, Kjell Roland.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson och det är följande personer, Nilsson, Kjell Alfons som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Kjell Roland som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Eva Christina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olsson, Karin Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionspartner i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Byggnads Aktiebolaget Kjell Nilsson är 556141-9358.