United Motors i Malmö AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns United Motors i Malmö AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. United Motors i Malmö AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

United Motors i Malmö AB är momsregistrerat sedan2003-04-03 och har organisationsnummer 556139-8156.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-243796.

United Motors i Malmö AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I United Motors i Malmö AB så sitter följande personer i styrelsen: Söderström, Lars Johan som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Söderström, Lars Allan Joakim som är född 1965 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inköp, tillverkning och försäljning av bilar, släpvagnar och andra fordon samt delar och tillbehör till fordon samt förvalta fastigheter, aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Till förmån för företag, vilka står i koncerngemenskap med bolaget, må detta företaga för dess drift erforderliga rättshandlingar.