Vasakronan Lundafastigheter AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Vasakronan Lundafastigheter AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Malmö här finns det många olika Aktiebolag. Vasakronan Lundafastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Malmö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Vasakronan Lundafastigheter AB är momsregistrerat sedan2000-09-25 och har organisationsnummer 556137-8562.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-6917121 alternativt besöka eller skicka post till Vasakronan Lundafastigheter AB på följande adress Rådmansg. 10, 211 46, Malmö.

Vasakronan Lundafastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-03-02.

I Vasakronan Lundafastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , . Wirdenius, Hans Fredrik som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande . . . . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom och bedriva fastighetsadministration samt idka därmed förenlig verksamhet ävensom äga och förvalta lös egendom.