Ermans Målerifirma Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Ermans Målerifirma Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Ermans Målerifirma Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ermans Målerifirma Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ermans Målerifirma Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-07-27. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ermans Målerifirma Aktiebolag ska trivas.

Ermans Målerifirma Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva målerirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ermans Målerifirma Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är Ermans Målerifirma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Ermans Målerifirma Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-184042.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ermans Målerifirma Aktiebolag är Erman, Paul Herbert Yngve som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Eva Susanne som är född 1960 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Ermans Målerifirma Aktiebolag har 556137-8042 som sitt organisationsnummer.