Egmont Annons AB

Skåne län

Information

Egmont Annons AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Egmont Annons AB finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Egmont Annons AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Egmont Annons AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Egmont Annons AB så kan ni göra det genom att skicka er post till 205 07 Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-385200.

Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Egmont Annons AB Privat, ej börsnoterat.

Egmont Annons AB har idag 556137-6939 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas två i förening av -Hannerell, Carl Roland -Liedberg, John Olof Gösta -Lucas, Kjeld Frank Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder. är den som för stunden ansvarar för Egmont Annons AB

Bolaget skall bedriva försäljning av reklam ävensom idka därmed förenlig verksamhet

I Egmont Annons AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Liedberg, John Olof Gösta som är född 1960 och har titeln VD, Liedberg, John Olof Gösta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lucas, Kjeld Frank som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Hannerell, Carl Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.