Nya Standardjärn Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning av byggbeslag, förpackning av byggprodukter (spik, skruv odyl), samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nya Standardjärn Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Nya Standardjärn Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1970-05-20 så skapades Nya Standardjärn Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Nya Standardjärn Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Nya Standardjärn Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556135-8390 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Nya Standardjärn Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nya Standardjärn Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-291388 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Olsson, Hans Göran Ingmar Firman tecknas i förening av -Nettrup, Per-Arne Sonny -Olsson, Hans Richard Peter

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nya Standardjärn Aktiebolag är Olsson, Hans Göran Ingmar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nettrup, Per-Arne Sonny som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hans Richard Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnell, Iris Kerstin Mariann som är född 1948 och har titeln Revisor, Narfeldts Revisionsbyrå Eftr som är född och har titeln Revisor, .