Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall utföra servicearbeten å brandsläckningsmaterial samt avelsverksamhet med hästar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1970-05-05 så skapades Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556135-4738 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-228275 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Malmkvist, Bert Åke -Malmkvist, Kerstin Ingalill

Följande personer är på något sätt aktiva inom Brandservice Örestads Brandtjänst Aktiebolag är Malmkvist, Bert Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmkvist, Kerstin Ingalill som är född 1943 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .