Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag

Skåne län

Information

Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sveag. 4, 216 12, Limhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-232090.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag har idag 556132-3964 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultationer inom hudvårdsområdet, företagsutveckling, förvaltning av värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Nefertiti Institut & Parfym Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kraft, Petra Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Kraft, Robert Michael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Wallin, Claes-Stefan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .