JENSIgame TRADING AB

Skåne län

Information

556123-9665 är organisationsnummer för företaget JENSIgame TRADING AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JENSIgame TRADING AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som JENSIgame TRADING AB finns i.

JENSIgame TRADING AB har varit registrerat sedan 1969-02-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JENSIgame TRADING AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-05-21.

JENSIgame TRADING AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JENSIgame TRADING AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med JENSIgame TRADING AB så kan ni göra det på telefon genom 040-153625 eller genom brev på följande adress:
Adelg. 9, 211 22, Malmö

Bolagets verksamhet är handel med import och export av samt agenturverksamhet inom nöjesspel, kontorsutrustning, casinoverksamhet samt import och export inom sagda verksamhetsområden ävensom drivande av spelinrättningar och annan liknande verksamhet på det internationella planet ävensom idka sponsningsförmedling. Bolaget skall vidare äga och förvalta fast egendom samt aktier.

Det finns olika personer som har en koppling med JENSIgame TRADING AB och det är Uddman, Arla Cecilia Elisabet som är född 1974 och har titeln Likvidator, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor,