C.L.V. Elektro Service Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och C.L.V. Elektro Service Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och C.L.V. Elektro Service Aktiebolag är ett av dem. Statusen för C.L.V. Elektro Service Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

C.L.V. Elektro Service Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1969-02-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som C.L.V. Elektro Service Aktiebolag ska trivas.

C.L.V. Elektro Service Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elektrisk installationsrörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C.L.V. Elektro Service Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1969-01-01.

Idag är C.L.V. Elektro Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med C.L.V. Elektro Service Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-76565.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med C.L.V. Elektro Service Aktiebolag är Sandquist, Gullan Ann-Britt som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Benny Carl Nils som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Carl Stewe som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Revisor, Dillon AB som är född och har titeln Revisor, .

C.L.V. Elektro Service Aktiebolag har 556123-7123 som sitt organisationsnummer.