Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag

Skåne län

Information

Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1969-01-29. Men sedan 1980-01-01 så har Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Johanneslustg. 1, 212 28, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-380880.

Malmö arbetar för att företag som Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall drivarepro och grafisk reproduktion samt att bedriva hästsport och tävlingsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag och det är följande personer, Rundquist, Claes Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Hans Ola Patrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Ulf Peter Robert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Karl Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rundqvist Englund Produktion Aktiebolag är 556123-0599.