Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik

Skåne län

Information

Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik är ett företag som finns i Malmö. I Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekberg, Gert Arne Herbert som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekberg, Kerstin Inger Marianne som är född 1940 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ulla Anita som är född 1953 och har titeln Revisor, Anell, Pia Agneta som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik på telefon 040-920090.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med nya och begagnade lastbilskranar och reservdelar samt utföra reparation av lastbilskranar, bedriva smides- och bilfjäderfabrik, äga och förvalta värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-12-16.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Anders Ohlssons Smides & Bilfjäderfabrik har 556122-5912 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.