Fastighets Aktiebolaget Storseglet

Skåne län

Information

Fastighets Aktiebolaget Storseglet är ett företag som finns i Malmö. I Fastighets Aktiebolaget Storseglet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Östenson, Ulf Bo Gunnar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cronquist, Lena Annika som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Saxborn, John Henrik som är född 1964 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Melzig Henriksson, Eva Susanne som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fastighets Aktiebolaget Storseglet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fastighets Aktiebolaget Storseglet på telefon 040-383720.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fastighets Aktiebolaget Storseglet av bolagstypen Aktiebolag.

Fastighets Aktiebolaget Storseglet är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fastighets Aktiebolaget Storseglet innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fastighets Aktiebolaget Storseglet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fastighets Aktiebolaget Storseglet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -suppleanten

Fastighets Aktiebolaget Storseglet har 556121-9386 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.