Casablanca reklam Aktiebolag

Skåne län

Information

556119-7046 är organisationsnummer för bolaget Casablanca reklam Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Casablanca reklam Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Casablanca reklam Aktiebolag finns i.

Casablanca reklam Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-09-25 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Casablanca reklam Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Casablanca reklam Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Casablanca reklam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Casablanca reklam Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-74880 eller genom brev på följande adress:
Jöns Filsg. 2, 211 33, Malmö

Bolaget skall bedriva reklamverksamhet och arkitektverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Casablanca reklam Aktiebolag och det är Engstrand, Eva Ingela som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Högström, Liselott Maria som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyhagen, Martin Hugo Roland som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anna Carina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Engstrand, Ulf Erik som är född 1957 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorFogelberg, Ingrid Ulrika som är född 1978 och har titeln Huvudansvarigrevisor,