Ceyx Invest AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Ceyx Invest AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Ceyx Invest AB är ett av dem. Statusen för Ceyx Invest AB är att Bolaget är aktivt.

Ceyx Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 1968-08-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Ceyx Invest AB ska trivas.

Ceyx Invest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet som moderbolag för utvecklings- och investeringsbolag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ceyx Invest AB inte är momsregistrerat.

Idag är Ceyx Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Ceyx Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-207500.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ceyx Invest AB är Wiklund, Erik Martin som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Marie Helena som är född 1967 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Ceyx Invest AB har 556119-0652 som sitt organisationsnummer.