Elaktiebolaget Christian Bergh

Skåne län

Information

Elaktiebolaget Christian Bergh är ett företag som finns i Malmö. I Elaktiebolaget Christian Bergh finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergkvist, Karl Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Haugen Bergkvist, Annelie Karolina som är född 1989 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Elaktiebolaget Christian Bergh så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elaktiebolaget Christian Bergh på telefon 046-258557.

Bolaget skall idka handel med elmaterial, utföra elinstallationer samt bedriva konsultverksamhet inom området ävensom idka handel med värdepapper och äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Elaktiebolaget Christian Bergh av bolagstypen Aktiebolag.

Elaktiebolaget Christian Bergh är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Elaktiebolaget Christian Bergh innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Elaktiebolaget Christian Bergh är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elaktiebolaget Christian Bergh så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Elaktiebolaget Christian Bergh har 556118-9472 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.