N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag

Skåne län

Information

N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1968-07-17. Men sedan 1980-01-01 så har N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Tullg. 2, 211 40, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-126592.

Malmö arbetar för att verksamheter som N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel inom juvelerarebranschen.

Firmatecknare för N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag och det är följande personer, Neikell, Bo Lennart Hugo som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Neikell, Ulla Britt-Marie Kristin som är född 1942 och har titeln Suppleant, Erlandsson, Sven Johan Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för N. Hugo Nilsson Guld & Juvel Aktiebolag är 556118-3756.