Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av flaggor och utförande av specialsömnad, ävensom utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1968-06-18 så skapades Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556117-7600 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-969045 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sjöbergs Flagg & Specialsömnad Aktiebolag är Alilovic, Evgenija som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Alilovic, Dijana som är född 1985 och har titeln Suppleant, Olsson, Karin Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionspartner i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .