AB Amtex

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva konsultrörelse inom byggsektorn, samt med denna verksamhet förenlig försäljning av tjänst, såsom upprättande av bygghandling, projektledning, byggkontroll och entreprenadbesiktning samt därmed förenlig verksamhet, samt försäljning av färg, tapet och golv och övriga artiklar som ingår i ett färghandelssortiment.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Amtex vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är AB Amtex ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1968-03-06 så skapades AB Amtex och företaget är har F-skattsedel AB Amtex har haft det sedan 1994-01-01.

AB Amtex är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556115-7339 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är AB Amtex Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med AB Amtex så går det att nå dem via telefon på 040-265860 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Amtex är Levinsohn, Börje Reinhold som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Levinsohn, Karin Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Sven-Erik Nilsson i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .