Aktiebolaget Tabula

Skåne län

Information

556115-3080 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Tabula. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Tabula är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Aktiebolaget Tabula finns i.

Aktiebolaget Tabula har varit registrerat sedan 1968-02-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Tabula så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Tabula är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Tabula är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanterna

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Tabula så kan ni göra det på telefon genom 040-228225 eller genom brev på följande adress:
Agnesfridsv. 187, 213 75, Malmö

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skoltavlor samt Audio-Visuell utrustning för konferensrum, hörsalar etc med egen teknisk styrutrustning för ljus, ljud, bild och därtill hörande projektorer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Tabula och det är Vasic, Miodrag som är född 1957 och har titeln VD, Vasic, Caroline som är född 1986 och har titeln Vice VD, Vasic, Miodrag som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Robert, Jeanette som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vasic, Caroline som är född 1986 och har titeln Suppleant, Robert, Åke Florent som är född 1924 och har titeln SuppleantÅrsköld, Linda Maria som är född 1979 och har titeln Revisor,