Varuhuset Punkten Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Varuhuset Punkten Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Varuhuset Punkten Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Varuhuset Punkten Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Varuhuset Punkten Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1968-02-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Varuhuset Punkten Aktiebolag ska trivas.

Varuhuset Punkten Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurang och hotellrörelse, uthyrning av video och videofilmer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Varuhuset Punkten Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Varuhuset Punkten Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Varuhuset Punkten Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-78365.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jovic, Milosin -Petkovic, Slobodan.

De som är på något sätt har med Varuhuset Punkten Aktiebolag är Petkovic, Slobodan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jovic, Milosin som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Eva Christina Anette som är född 1954 och har titeln Suppleant, Kjellander, Tord Richard som är född 1943 och har titeln Revisor, Kjellander Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Varuhuset Punkten Aktiebolag har 556115-1720 som sitt organisationsnummer.