Syd-Sko Fotens Vänner Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall försälja skodon och skoutensilier samt utöva därmed förenlig rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Syd-Sko Fotens Vänner Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Syd-Sko Fotens Vänner Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1968-02-01 så skapades Syd-Sko Fotens Vänner Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556115-1027 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Malmö.

Just nu är Syd-Sko Fotens Vänner Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Syd-Sko Fotens Vänner Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7684001 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Syd-Sko Fotens Vänner Aktiebolag är Bergman, Karl Evald Tore som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Valldeby, Lars som är född 1943 och har titeln Suppleant, Eriksson, Gunvor Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .