Meritservice Aktiebolag

Skåne län

Information

Meritservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Meritservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Meritservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Meritservice Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1967-10-31. Men sedan 1998-01-01 så har Meritservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Brinkamöllev. 14, 297 32, Degeberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Meritservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 044-350088.

Malmö arbetar för att företag som Meritservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Meritservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva kioskverksamhet tillverkning och försäljning av skor och smycken, förmedlingstjänster, konferensverksamhet, försäljning av råvatten samt förädling av råvatten typ sportdrycker jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Meritservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Meritservice Aktiebolag och det är följande personer, Djenfer, Erik Raymond som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Djenfer, Märta Margareta som är född 1932 och har titeln Suppleant, Olsson, Karin Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionspartner i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Meritservice Aktiebolag är 556112-7969.