BE Group Sverige AB

Skåne län

Information

BE Group Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som BE Group Sverige AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BE Group Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

BE Group Sverige AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1966-10-17. Men sedan 1991-01-01 så har BE Group Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Spadeg. 1, 211 24, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BE Group Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-384000.

Malmö arbetar för att verksamheter som BE Group Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BE Group Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall direkt eller indirekt idka handels- och fabriksrörelse inom stål- och byggnadsbranscherna, äga och förvalta aktier samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BE Group Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bergström, Lars Göran -Clementz, Bo Torbjörn Stefan Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BE Group Sverige AB och det är följande personer, Eklund, Bengt Stefan som är född 1957 och har titeln VD, Eklund, Bengt Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Lars Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Clementz, Bo Torbjörn Stefan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Svensson, Alf Sven Wilhelm som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för BE Group Sverige AB är 556106-2174.