Particon Aktiebolag

Skåne län

Information

Particon Aktiebolag är ett bolag som finns i Malmö. I Particon Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Ulf Jörgen som är född 1957 och har titeln VD, Svensson, Ulf Jörgen som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Jörgen som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bo Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Lexholm, Patrik Levon som är född 1948 och har titeln Revisor, Jönsson, Lars Gustav som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantPatrik Lexholm Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Particon Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Particon Aktiebolag på telefon 0411-16060.

Bolaget skall driva handel med värdepapper, förvalta rörelse- drivande dotterbolag och ävensom driva annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Particon Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Particon Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Particon Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Particon Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Particon Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Particon Aktiebolag har 556105-8321 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.