PNB Entreprenad AB

Skåne län

Information

Bolaget skall driva byggnads- och anläggningsentreprenader, utföra installationer, reparationer och underhåll inom områdena VVS och ventilation, förvalta och hyra ut byggmaskiner, anläggningsmaskiner, transportutrustningar samt förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för PNB Entreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är PNB Entreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1966-07-26 så skapades PNB Entreprenad AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556105-0526 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är PNB Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med PNB Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 040-6800800 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av verkställande direktören avseende löpande förvaltningsåtgärder trots att styrelsen inte är behörig. Styrelsen skall, utöver arbetstagarrepresentanter, bestå av 6 ledamöter och 0 suppleanter. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom PNB Entreprenad AB är Condrup, Dan Peter Håkan som är född 1963 och har titeln VD, Condrup, Dan Peter Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Billquist, Jan Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Kjell Ingvar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Pihl, Hans Åke Martin som är född 1951 och har titeln Revisor, Petersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln Revisor, .