Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag

Skåne län

Information

Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag är en verksamhet som finns i Malmö. I Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bendberg, Bo Jonny som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvefjäll, Jan Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lars Martin som är född 1972 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag på telefon 040-383720.

Bolaget skall direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag - förvärva, förvalta, utveckla och försälja fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1977-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Skånebo i Helsingborg Fastighets Aktiebolag har 556103-6152 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.