Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag

Skåne län

Information

Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag är ett företag som finns i Malmö. I Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lüdicke, Hans Fredrik Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Lüdicke, Henrik Albert Ragnvald som är född 1968 och har titeln Suppleant, Adolfsson, Mats Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Mats Adolfsson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva röntgen-, svets- och ritningskontroll jämte därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fastighet.

Idag är Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Materialkontroll S. Henrikson Aktiebolag har 556103-5741 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.