Ström & Gulliksson AB

Skåne län

Information

556102-2707 är organisationsnummer för bolaget Ström & Gulliksson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ström & Gulliksson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ström & Gulliksson AB finns i.

Ström & Gulliksson AB har varit registrerat sedan 1966-02-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ström & Gulliksson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Ström & Gulliksson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ström & Gulliksson AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Ström & Gulliksson AB så kan ni göra det på telefon genom 040-75745 eller genom brev på följande adress:
Studentg. 1, 211 38, Malmö

Bolaget har till föremål för sin verksamhet juridisk verksamhet, däri inbegripet handläggning av immaterialrättsmål- och ärenden, mål och ärenden beträffande marknadsrätt, konkurrensrätt, EG-rätt, IT-rätt, datarätt, mediarätt, svensk och internationell affärsjuridik, patentbyråverksamhet, översättning och utarbetande av tekniska beskrivningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ström & Gulliksson AB och det är Schönbeck, Lars Bertil som är född 1958 och har titeln Extern VD, Lyngholm, Eskild som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Björn Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Gulliksson, Ture Jonas Christer som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Heshe, Kim som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln RevisorStenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,