Eurosund AB

Skåne län

Information

Eurosund AB är ett bolag som finns i Malmö. I Eurosund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stormby, Nils Gunnar Inge som är född 1929 och har titeln VD, Stormby, Nils Gunnar Inge som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lena Gunvor Yvonne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nilsson, Lars Anders Per som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eurosund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eurosund AB på telefon 040-987800.

Bolaget skall bedriva medicinsk konsultverksamhet och vara verksamt inom utveckling och management i hälso- och sjukvård samt bedriva handel med värdepapper. Dessutom ska bolaget arbeta med produktion av klassisk musik i alla former i egen inspelningslokal och bedriva artistpromotion, publicerings- och musikförlagsverksamhet.

Idag är Eurosund AB av bolagstypen Aktiebolag.

Eurosund AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Eurosund AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Eurosund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eurosund AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Eurosund AB har 556100-6239 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.