Hecapack Aktiebolag

Skåne län

Information

Hecapack Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Malmö som är den kommunen där Hecapack Aktiebolag finns. I Malmö så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hecapack Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Hecapack Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hecapack Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Hecapack Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Förstadsg. 34, 211 43, Malmö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-388660.

Malmö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Hecapack Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hecapack Aktiebolag har idag 556100-3830 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Hecapack Aktiebolag

Bolaget skall driva rörelse omfattande import, fabrikation, försäljning och export inom förpackningsbranschen ävensom utöva därmed förenlig verksamhet.

I Hecapack Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alfredsson, Jan Olof Christer som är född 1956 och har titeln VD, Alfredsson, Jan Olof Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Rank Alfredsson, Rosmarie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .