Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB

Skåne län

Information

556099-8436 är organisationsnummer för företaget Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB finns i.

Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB har varit registrerat sedan 1965-09-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ekdahl, Gun Ingela -Ekdahl, Stig Ralf

Vill ni komma i kontakt med Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB så kan ni göra det på telefon genom 016-355720 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekdahls Fastighets i Eskilstuna AB och det är Ekdahl, Gun Ingela som är född 1966 och har titeln VD, Ekdahl, Gun Ingela som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekdahl, Stig Ralf som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Göran Carl-Eric som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Molander, Mats Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln RevisorTönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor,