Göte Göransson Aktiebolag

Skåne län

Information

556098-9476 är organisationsnummer för bolaget Göte Göransson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Göte Göransson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Göte Göransson Aktiebolag finns i.

Göte Göransson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1965-07-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Göte Göransson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-18.

Göte Göransson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Göte Göransson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Göransson, Lars Ewe Mats Göte

Vill ni komma i kontakt med Göte Göransson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-917775 eller genom brev på följande adress:
Mariedalsv. 31, 217 45, Malmö

Bolaget skall bedriva handel med person- och lastbilar, bussar, släpfordon, husvagnar, redskapsbodar, containers, båtar och båtmotorer, flygplan, motorcyklar och mopeder samt andra fordon, el- och motortruckar, gräv- och lastmaskiner, caterpiller, handel med biltillbehör och båttillbehör samt reservdelar och övriga tillbehör, bedriva därmed samhöriga och förenliga reparations- och serviceverksamheter, idka uthyrning av garage-, verkstads- och lagerlokaler, uthyrning och leasingverksamhet av bilar, husvagnar, båtar, släp, containers och andra fordon, bedriva handel med immateriella tillgångar, värdepapper för egen dräkning samt bedriva inköp och försäljning av fast egendom, förvaltning av såväl fast som lös egendom. Bolaget skall vidare såsom konsult bedriva verksamhet genom att biträda rörelse- och näringsidkare i företagsekonomiska och redovisningstekniska frågor, produktutveckling, etablerings- och rörelseutveckling samt i samtliga nämnda fall, bedriva därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Göte Göransson Aktiebolag och det är Göransson, Lars Ewe Mats Göte som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Göransson, Göte Herbert som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Evy Gunborg som är född 1929 och har titeln Suppleant, Ripa, Rickard Fritz som är född 1947 och har titeln Revisor,