France Direct Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter France Direct Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar France Direct Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1965-06-17 så har France Direct Aktiebolag varit registrerat. Idag är France Direct Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med France Direct Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Österg. 1, 211 25, Malmö. Vi ni istället prata med France Direct Aktiebolag så kan ni göra det på 040-154102.

Bolaget skall bedriva agenturförsäljning av produkter inom hälsa och skönhet samt bedriva konsultverksamhet inom företagsledning samt köpa, sälja och förvalta fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Brännberg, Gustaf Ulrik som är född 1946 och har titeln VD, Brännberg, Gustaf Ulrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Brännberg, Gustaf Albert Christophe som är född 1978 och har titeln Suppleant, Ekman, Paul Olof Jakob som är född 1958 och har titeln Revisor, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Tremissis AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

France Direct Aktiebolag har 556098-5508 som sitt organisationsnummer.