Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

556098-5342 är organisationsnummer för bolaget Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag finns i.

Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1965-06-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-162297 eller genom brev på följande adress:
Sundholmsg. 40, 216 41, Limhamn

Bolaget skall bedriva förmedling av fastigheter och industrier, förvaltning och konsultation inom fastighetsbranschen samt äga och förvalta egna fastigheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Kaj's Fastighetsbyrå Aktiebolag och det är Nilsson, Kaj Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inger Margareta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,