Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag

Skåne län

Information

Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1965-05-31. Men sedan 1980-01-01 så har Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rödklintsg. 4, 218 73, Tygelsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-466326.

Malmö arbetar för att bolag som Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva entreprenad- och reparationsverksamhet inom rörledningsbranschen, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast- och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag och det är följande personer, Arvidsson, Bror Sixten som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Stefan Mats Johny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson Arvidsson, Gunilla A-Ch som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Arvidsson, Siv Inger Margaret som är född 1935 och har titeln Suppleant, Andersson, Anders Lennart som är född 1961 och har titeln Revisor, Rolf Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Arvidssons Rörledningsverkstad Aktiebolag är 556098-2570.