Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

I Malmö finns det ett Aktiebolag som heter Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag i Skåne län. Malmö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1965-04-07 så har Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sallerupsv. 145, 212 28, Malmö. Vi ni istället prata med Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på 040-363290.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av ljusreklam samt förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom samt utöva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Zandelin, Kerstin Birgitta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Zandelin, Jan Egon Gösta som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wihlborg, Bengt Gustav som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Zandelin, Gustaf André som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rolf Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Dyberg Nilsson, Ingrid G Ann-Sofie som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantRevisorerna Syd/R Nilsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Zandelin, Gustaf André -Zandelin, Jan Egon Gösta -Zandelin, Kerstin Birgitta .

Accus Ljusreklam i Malmö Aktiebolag har 556097-5863 som sitt organisationsnummer.