Bertil Liljeholm AB

Skåne län

Information

Bolaget skall huvudsakligen i Norden som generalagent marknadsföra produkter för grönyteskötsel, renhållning och återvinning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bertil Liljeholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Bertil Liljeholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1965-03-31 så skapades Bertil Liljeholm AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556097-4809 är organisationsnummret för företaget som finns i Malmö.

Just nu är Bertil Liljeholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bertil Liljeholm AB så går det att nå dem via telefon på 040-294300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bertil Liljeholm AB är Edling, Lennart Bengt Erik som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .