Håva-Skyltar Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Håva-Skyltar Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Håva-Skyltar Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Håva-Skyltar Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Håva-Skyltar Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1965-03-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Håva-Skyltar Aktiebolag ska trivas.

Håva-Skyltar Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva tillverkning och försäljning av skyltar och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva handel med aktier och andra värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Håva-Skyltar Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Håva-Skyltar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Håva-Skyltar Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6717750.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Håva-Skyltar Aktiebolag är Christensson, Bo Lennart som är född 1957 och har titeln VD, Christensson, Bo Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Claes Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnsson, Marie Christin som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Håva-Skyltar Aktiebolag har 556096-9619 som sitt organisationsnummer.