Stocka Partner AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Stocka Partner AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stocka Partner AB är ett av dem. Statusen för Stocka Partner AB är att Bolaget är aktivt.

Stocka Partner AB är ett Aktiebolag och skapades 1964-05-13. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Malmö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stocka Partner AB ska trivas.

Stocka Partner AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06. I Malmö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, samt bedriva konsultverksamhet inom nämnda områden ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stocka Partner AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-06.

Idag är Stocka Partner AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Stocka Partner AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-74530.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Linde, Ove Einar Firman tecknas i förening av -Linde, Dan Ove Andreas -Linde, Lisbeth Anita Ingegerd.

De som är på något sätt har med Stocka Partner AB är Linde, Lisbeth Anita Ingegerd som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Linde, Ove Einar som är född 1948 och har titeln VD, Linde, Ove Einar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Dan Ove Andreas som är född 1974 och har titeln Suppleant, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Stocka Partner AB har 556092-5744 som sitt organisationsnummer.