Optiker Månsson Jägersro AB

Skåne län

Information

Optiker Månsson Jägersro AB är ett bolag som finns i Malmö. I Optiker Månsson Jägersro AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Jens Lennart som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Månsson, Christina Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Optiker Månsson Jägersro AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Optiker Månsson Jägersro AB på telefon 040-941050.

Bolaget skall bedriva optikerverksamhet, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Optiker Månsson Jägersro AB av bolagstypen Aktiebolag.

Optiker Månsson Jägersro AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Malmö arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Optiker Månsson Jägersro AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Optiker Månsson Jägersro AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Optiker Månsson Jägersro AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Optiker Månsson Jägersro AB har 556092-0059 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.