Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Malmö och Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1964-01-13. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Malmö där företaget finns i jobbar för att företag som Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag ska trivas.

Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Malmö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva försäljning av barn- och damkonfektion ävensom utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Malmö.

Vill man komma i kontakt med Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-124819.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag är Kagan Svensson, Anette som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Kagan, Lennart som är född 1956 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Ulf Patrik som är född 1968 och har titeln Revisor, Nilsson, Tony Greger som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Norberg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, NP Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Karla Olssons Kappaffär Aktiebolag har 556090-8518 som sitt organisationsnummer.