Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag

Skåne län

Information

Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Malmö. Det är nämligen den kommunen som Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1963-12-02. Men sedan 1980-01-01 så har Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mariedalsv. 56, 217 45, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-222526.

Malmö arbetar för att verksamheter som Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall driva agentur- och grossiströrelse med försäljning av företrädesvis slipmaterial och verktyg samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag och det är följande personer, Oredsson, Mats som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Oredsson, Ebba Anna-Kristina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekdal, Bengt Iwe som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svenska Agentur Bolaget Aktiebolag är 556090-2172.