Henry Nordin i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

556089-2142 är organisationsnummer för företaget Henry Nordin i Malmö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Henry Nordin i Malmö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Malmö som är den kommunen som Henry Nordin i Malmö Aktiebolag finns i.

Henry Nordin i Malmö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-09-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Henry Nordin i Malmö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Henry Nordin i Malmö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Malmö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Henry Nordin i Malmö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Henry Nordin i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-941525 eller genom brev på följande adress:
Vikingsbergsv. 53, 217 74, Malmö

Bolaget skall bedriva hästsportrörelse bestående av avels- och tävlingsverksamhet, äga och förvalta aktier och andra värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Henry Nordin i Malmö Aktiebolag och det är Nordin, Nils Bengt Henry som är född 1921 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Hans som är född 1953 och har titeln Suppleant, Martinsson, Lars-Göran Raymond som är född 1955 och har titeln Revisor,