Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och reparation av bilar samt även handel med aktier.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Malmö så är Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Malmö arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Malmö och i Skåne län. Redan 1963-07-08 så skapades Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556088-2556 är organisationsnummret för bolaget som finns i Malmö.

Just nu är Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-159600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Börje Mårtenssons Bil Aktiebolag är Mårtensson, Nils Börje som är född 1922 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Margit Ingeborg Viola som är född 1923 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .